Skip to main content
Gitte Olrik - Freelance kodenørd med kæmpe værktøjskasse

Jeg får din online forretning til at vokse

Du kender din forretning bedst. Dine kunder, dine produkter, dine målsætninger.

Jeg kender alt til, hvordan du bedst skruer kampagner sammen, så du får markedsført dine produkter og din forretning bedst muligt. Jeg kender alt til, hvordan du bedst får optimeret dit website, så de besøgende bliver til kunder og ikke bare nøjes med at kigge. Jeg kender alt til, hvordan du får flere kunder – og fastholder dem, du allerede har.

Den viden vil jeg gerne dele med dig, så følg med her på bloggen hvor jeg jævnligt deler ud af min viden og min værktøjskasse.

Hvem er så Gitte Olrik #

Jeg har efterhånden været vidt omkring, i mange forskellige brancher. Men ligegyldigt hvad jeg har arbejdet med, har det altid været ud fra et online perspektiv. Min store erfaring og mange alsidige opgaver, har gjort mig til lidt af en schweizerkniv indenfor webshop, online forretninger og digitale forløb.